Vision

Panta koppar och rädda världen

bild3_edited.jpg

De flesta har fantiserat om att rädda världen men någonstans under uppväxten inser man att det kanske inte går att göra så att alla i hela världen har det bra. Så man får fokusera sin energi på att göra det man kan istället. 

Vårt kärnområde är att hjälpa människor med missbruk av alkohol och narkotika att komma till rätta i samhället och med sina liv. Det finns över 300 000 människor som lider av dessa missbruk i Sverige idag och vi har sett med egna ögon hur det förstör liv, relationer och att det kostar samhället otroliga summor varje år. 

Genom att skänka sitt kopparskrot hos lokala grossister slipper man själv hanteringen, något som tar upp utrymme, tid och ibland är en grogrund för missnöje på företag runt om i Sverige. 

Vi på Cup of Copper tar ej ut några löner eller andra avgifter utan alla pengar går mot syftet att hjälpa människor.

Teamet

Theodor Zombory

Mirjam Högnäs

mirjam.jpg

Jag jobbar på Hjärtebarnfonden med deras hemsida och sociala medier och jag vill hjälpa dem som annars kanske glöms bort att få en andra chans.

Theo.jpg

Jag driver ett VVS-företag i Stockholm samt är grundare av Cup of Copper.

Jag har själv erfarenhet av att leva med en familjemedlem som är beroende av

alkohol, det här är mitt sätt att hjälpa andra.

Fredrik.jpg

Jag är 34 år och är bosatt på landet utanför Halmstad och sedan 2014 driver jag Bloms VVS & Värmepumpsteknik AB. Jag är även drivande i ett projekt som jobbar med solenergi till U-länder

Fredrik Blom

Chat Icon

Förändra världen med oss!